gastenboek

79 berichten, 8 pagina's 
« 
21-11-2009
Geplaatst door: Jan

Algemeen

Perfect werk. Inspiratiebron. Je hoeft niets nieuws. Het "oude" is geweldig.

11-10-2009
Geplaatst door: Henk

kijk!

Kijk! dat vind ik nou leuk. Af en toe bezoek ik je site even. Je foto's blijven goed om te zien.
Dus als je even je inspiratie kwijt bent voor "nieuwe" dingen, doe dan vooral nog maar een tijdje " oude" dingen, oke?. Henk fotoclub Borne/gespreksgroep regio Twente

23-05-2009
Geplaatst door: Rob

Dag Karin, weer prachtige toevoegingen in je architectuuralbum. Vooral AR84 spreekt me erg aan maar de rest mag absoluut ook gezien worden.

Groet
Rob

20-05-2009
Geplaatst door: Carmen

Impact

Ha lieve collega, wat heb je toch een prachtige foto's gemaakt. Vooral die met een verhaal.....erg indrukwekkend. Mot d'r bienoh van huul'n, en ik ben wel een ouwehoer maar dat meen ik echt!
grtx,
Carmen

16-05-2009
Geplaatst door: Hetty

foto's met een verhaal

hoi karin
Ik ben helemaal onder de indruk,hoe jij bij zo'n mooie foto,eenverhaal maakt, wat me geraakt heeft op een bijzondere manier. Ik ben trots op jou,Liefs Ma. Ga zo door.

30-03-2009
Geplaatst door: Erik van Tienhoven

Licht en veren

Voordat ik dit ben gaan schrijven ben ik eerst op zoek gegaan naar mooie veren om te kunnen gebruiken. Het meest getroffen in je foto's word en ben ik door het licht, het gebruik van licht ! Ik durf te schrijven dat er heel wat vak zusters en broeders zijn die bij jouw alleen al daarvoor in de leer zouden kunnen. Dan laat ik de techniek en het simpele fijt dat onderwerpen indien nodig recht staan nog maar even onbesproken. Een plezier om naar je werk te kijken !!!

27-03-2009
Geplaatst door: Rob

Nieuwe rubriek

Dag Karin,

bijzonder die nieuwe rubriek van je. Foto's helemaal in jouw stijl maar met het verhaal/ de emotie in woorden erbij met nog meer diepgang.
Waardevolle aanvulling van je mooie werk.

Groet

25-03-2009
Geplaatst door: Henk

Foto's met een verhaal

Dag Karin,

je nieuwe rubriek foto;s met een verhaal" vind ik een bijzondere toevoeging aan je site.
Het is ook heel persoonlijk. Een foto kan voor de kijker door het verhaal van de maker ineens andere emotie oproepen of bevestigt het het oorspronkelijke gevoel. Dat laatste is het geval bij de foto in het ziekenhuis. Harde puntige vormen en disharmonie. Inderdaad.

Ik ga vaker kijken, Henk Bomer

13-03-2009
Geplaatst door: Rob

Nieuwe foto's bekijken

Hoi Karin,
weer mooie aanvullingen op een al mooie verzameling.
Die laaste foto's in het album abstract: gemaakt in de Twentse Welle?
Zijn mooi van vorm en kleur.

Groet
Rob

06-03-2009
Geplaatst door: Annie Luning

foto album

hoi Karin wat een prachtig foto album heb je ik heb in het begin wel eens gekeken maar Rita Hooiveld maakte mij er op attend dus even kijken he. Prachtig hoor
op de site van Rob en Patrick Nijhuis urby and orby staan ook hele mooie foto's (dit waren buurjongens van de R.Holstr.) ja kijken , waarnemen en zien
is denk ik het motto.